Termeni și condiții

Continuarea folosirii site-ului teodoraoprea.com presupune acceptarea termenilor și condițiilor. Aceștia pot fi actualizați oricând, fără o notificare prealabilă. Ultima actualizare: 20.05.2022.

Produse

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare – în funcție de monitorul pe care sunt afișate, pot apărea diferențe de culoare față de produsul real. Posterele sunt expediate neînrămate. Vă recomand să le manevrați cu grijă, ținându-le de margini, și să le expuneți ferite de razele UV. Prețurile sunt afișate în lei și pot fi oricând modificate. Prețul poate fi verificat în secțiunea de check-out, înainte de realizarea plății.

Drepturi de autor

Conținutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor, și orice reproducere neautorizată a imaginilor sau textului este strict interzisă.

Plata

Plata se poate face prin ramburs la livrare sau prin transfer bancar. Pentru buna desfășurare a procesului, toate datele furnizate în secțiune de check-out trebuie să fie corecte (nume, adresă, e-mail, număr de telefon) – în caz contrar, comanda poate fi refuzată.

Procesare și livrare

Timpul de procesare și livrare a comenzii este de 4-7 zile lucrătoare. Fiecare produs este realizat la comandă într-un atelier de producție din București, de unde va fi predat firmei de transport în termen de 3-5 zile de la plasarea comenzii. Livrarea costă 17 lei pe teritoriul României și se face prin curier rapid, în termen de 1-2 zile lucrătoare.

Pentru livrări în străinătate, vă rog să mă contactați la hello@teodoraoprea.com. Pentru comenzile plasate din afara Uniunii Europene s-ar putea să apară taxe vamale suplimentare. Achitarea acestora cade exclusiv în sarcina clientului.

Termenele de livrare sunt cu titlu informativ și s-ar putea să fie influențate de factori externi pentru care nu ne putem asuma răspunderea.

Garanție

În cazul în care produsele au fost deteriorate în timpul transportului, vă rog să mă contactați la la hello@teodoraoprea.com imediat ce le-ați primit. Produsele vor fi înlocuite sau vă voi returna banii.

Returnare produse

Conform legii, puteți să returnați un produs timp de 14 zile din momentul în care l-ați primit, fără să invocați un motiv. Sumele achitate vă vor fi returnate. În cazul în care doriți să returnați un produs, trimiteți un e-mail la hello@teodoraoprea.com, și vom stabili împreună detaliile returului. Va trebui să suportați costurile de retur (livrare prin curier în România), iar produsul trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorat.

În cazul în care, în urma unor defecțiuni tehnice, informația de pe site (legată de preț) nu este corectă, ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile.

Informații utile

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

Aveți nevoie de ajutor?

Mă găsiți la hello@teodoraoprea.com.